Malé holčičky modelkami ?!?

Abych pravdu řekla, jsem zděšená...
Koukněte se na tuhle fotku:
Děti jako živé panenky - 2
Připadá vám tohle jako normální šestileté dítě?
Asi nikdy nepochopím matky, které nutí své několikaleté děti chodit do kosmetických sálónů, fotit se, učí je všelijaké sestavy a do budoucna plánují, jak budou jejich děti slavné..
Popravdě řečeno dělá se mi z těch matek špatně.
Zvlášt ve chvíli, kdy je na videu vidět pětiletá holčička, která brečí bolestí, když ji vytrhávají obočí...chápete to?
Mě totiž tohle rozum absolutně nebere!!!
Bože, opravdu lituju ty holčičky, když vidím jak je jejich zfanatizované matky do tohohle nutí...

Komentáře

  1. Mě je z toho taky špatně. Ale nehorázně! Četla jsem před několika dny nebo týdny o té šestileté holčičce, jejíž maminka jí plánuje budoucnost modelky. (Nevím, jestli je to ta na fotce...) Je to nechutné. Ty holčičky by si měly užívat dětství. Hrát si s ostatními dětmi na hřišti, hrabat se v bahně, krást sousedkám třešně, hrát si na maminku, tatínka a děti... Tohle rozhodně ne. Ty ženské kazí svým dětem život. Vyroste z nich někdo, kdo bude na všechny koukat svrchu, představa nějaké pořádné a špinavé práce třeba na zahradě jim nebude po chuti apod. Ale až to matky zjistí (tak jim to asi bude jedno), ale kdyby jim na tom záleželo, tak už stejně bude pozdě. MOC pozdě.

    OdpovědětVymazat
  2. Toto je skutečně nechutný příklad rozežranosti a zhýralosti dnešního světa ,především pak Evropy a Ameriky. V  šesti letech by si mělo dítě hrát a poznávat svět , nikoliv sedět před zrcadlem a čančat se do podoby luxusních paniček.
    Nikdy bych tohle svému dítěti neudělala - jen a´t se hezky válí v bahně , lozí po stromech a plácá bábovky na písku.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to děsné co s nimi rodiče dělejí už od mala v dospělosti budou strhané a škaredé v obličeji kvůli make-upu.. Toto není normální dětství... škoda že ste ale nedaly spíš živý obrázek tento je kreslený..

    OdpovědětVymazat
  4. ja si myslím že je to zcela normální a ta holčička na fotce je krásná co ja bych za to dala

    OdpovědětVymazat
  5.                      ja nymndymds

    OdpovědětVymazat
  6. Úplná Barbie. Proč ty matky je nenechají raději pobíhat na hřišti ta holčička neví ani ta matka do čeho dou. Vypadá hrozně jak nějaká Barbie!!!!                   

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za komentáře! Moc si toho cením :)