Den 2. - píseň, kterou nemáš ráda

Áno, píseň kterou nemám ráda..chvíli jsem o tom přemýšlela a pak padnul jediný jasný kandidát...
Prostě jí nesnesu a stejně tak toho namyšlenýho idiota...Teď mě klidně zkritizujte, ale tohle vážně není můj šálek kávy a myslím, že nejsem jediná, kdo tímhle idiotem, co se myslí že je king, pohrdá..
Stačí to jeho předvádení v ČS Superstar ...

Komentáře

  1. Kandidátu na tehle post je mnoho ale výběr v této položce bychom měly totožný.Klidně tvrďte že je to hudební genius a kde co , četla jsem jeho příběh ale co je na něm zarážející jak se z obyčejného kluka mohl stát namyšlený frajírek tohodle typu. Jeho arogance k reportérovi časopis MF dnes + tvp program byla zarážející.Inu zaslepen slávou se stal svou ubohou kopií a loutkou.

    OdpovědětVymazat
  2. V téhle písničce prokázal svůj úžasný smysl pro rap a rýmy vůbec. Tohle by vážně nikdo nevymyslel. Stále se opakující slovo... potřebuje si snad nějak vynahradit svůj sexuálně nudný, možná i žádný intimní život? Někdy mi to tak připadá. Zlatokopky i tohleto. Není normální. Nevím, co je těchle sprostých a naprosto bezpříběhových písničkách "cool". Říkám narovinu, že je to debil, jiné označení si nezaslouží. U mě by tahle písnička taky zastávala tenhle titul.

    OdpovědětVymazat
  3. No já ho spíš tituluju jako namyšleného egoistického krypla .Bůhví zdali si nevybíjí svou flustaraci z toho že žádná baba ho nechce (hezký není , vtipný taky a dle rozhovoru z mfdnes je to pořádný namyšlený hajzl - z prominutím).
    až se bude volit nejhorší skladba desetiletí nominuju ho .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za komentáře! Moc si toho cením :)